Hond(en) uitlaten

ER IS MOMENTEEL EEN STOP OP HET AANNEMEN VAN NIEUWE HONDEN

Als je maar een enkele keer iemand nodig hebt om de hond uit te laten omdat je bijvoorbeeld een dagje weg wilt of je hebt een trouwerij. Maar de hond moet dan toch ook uitgelaten worden op die dag. Voor die enkele keer kun je niet terecht bij een uitlaatcentra omdat je dan direct een abonnement moet afnemen voor een maand of langer.

 

Deze service is niet voor de honden die op vaste dagen in de week het hele jaar moeten worden uitgelaten vanwege werk van de eigenaar. Omdat zij juist wel terecht kunnen bij een hondenuitlaatservice. Maar werk je bijvoorbeeld in de zorg en heb je maar een enkele keer iemand nodig, denk aan 1 à 2 keer in de maand dan kun je juist ook bij mij terecht.

 

Ik ben ervaren in het uitlaten van honden, ook van angstige honden. Tijdens de wandeling worden er geen andere honden bij uitgelaten dan alleen jouw eigen hond. Dus een één-op-één wandeling. Alle aandacht gaat uit naar jouw hond.

 

Van te voren bespreken we het karakter van de hond en waar op gelet moet worden bij het uitlaten. Waar ligt de riem, wel of geen snoepjes tijdens het uitlaten. Is de hond sociaal naar andere honden toe of niet. Al dat soort zaken nemen we van te voren met elkaar door.

 

Ga je vaker gebruik maken van mijn diensten dan is het handig om een sleutel permanent bij mij af te geven. Dan is het makkelijker om last minute een beroep om mij te doen.

Tijdens de wandeling

Ik zorg zelf altijd voor voldoende hondenpoepzakjes. Wordt de hond volgens bepaalde trainingsmethode uitgelaten dan zal ik deze ook opvolgen (tenzij wel op een positieve manier).

Na de wandeling

Na de wandeling ontvang je een berichtje via WhatsApp hoe het gegaan is.

Betaling

Het is mogelijk om na elke wandeling de betaling te doen dmv een 'Tikkie'. Maar maak je meerdere keren per maand gebruik dan is het ook mogelijk om aan het einde van de maand de factuur te ontvangen van alle wandelingen in die maand.

 

Geen opvang van honden mogelijk.