Wat vinden anderen van Dierverzorging Happy Animal

Lees hier de ervaringen van andere mensen die gebruik hebben gemaakt van de diensten van Dierverzorging Happy Animal.

Heeft u zelf van onze diensten gebruik gemaakt dan zouden we het leuk vinden als u uw ervaring wilt delen.

Vriendelijk bedankt.

Commentaren: 10
  • #10

    Marga (maandag, 26 november 2018 16:22)

    Wat is er nog fijner dan thuiskomen van vakantie en je katten heerlijk verzorgd aantreffen.
    Marinka nog hartelijk bedankt voor de goede verzorging van mijn 2 schatten Apple en cathy.
    Ook erg leuk zijn de berichtjes tussendoor met foto om te laten weten hoe het met ze gaat.
    Graag maak ik ook in de toekomst gebruik van jou verzorging.

  • #9

    Victor en Corry Noordwijkerhout (vrijdag, 02 november 2018 13:44)

    Eind september heeft Marinka een weekje voor onze kat Nala gezorgd. Nala is een lief maar angstig poesje, die het beste thuis kan blijven tijdens onze afwezigheid.
    We konden aan Nala merken dat ze goed verzorgd was en zij veel aandacht had gekregen. Marinka hield ons ook af en toe op de hoogte via een appje en haalde de post uit de brievenbus. Toen we thuis kwamen was alles piekfijn in orde. Er lag een lieve kaart op tafel, met een bericht hoe het gegaan was.

    Beste Marinka, we zijn heel blij dat we jou gevonden hebben en dat we voortaan met een gerust hart op vakantie kunnen gaan! We hopen dat je nog heel vaak bij ons wil komen oppassen.
    We wensen je heel veel succes met "Dierverzorging Happy Animal".
    Groetjes van Victor, Corry�‍♀️�‍♂️ en Nala �

  • #8

    Martine (vrijdag, 26 oktober 2018 16:08)

    Marinka heeft tijdens onze vakantie, tot onze volle tevredenheid, op onze 2 katten gepast. Je viert toch een stuk prettiger vakantie als je weet dat je dieren goed verzorgd worden. Regelmatig stuurt ze foto's of updates via whatsapp en bij thuiskomst lag er een persoonlijk kaartje + presentje voor de katten klaar, heel erg attent. Wij gaan absoluut vaker gebruik maken van de service van Happy Animal.

  • #7

    Wim en Gemma (zaterdag, 06 oktober 2018 22:44)

    Waar vind je een goede oppas voor je huisdieren als je op vakantie wilt? Nu dat is dus bij Marinka van Dierverzorging Happy Animal. Als je een volière hebt vol met diverse vogels is dat toch wel iets om achter te laten en de verantwoording over te laten aan een ander, maar Marinka heeft deze klus perfect verzorgt. Ook onze "oude" kater Sam heeft ze verzorgt en heeft hele verhalen aan haar vertelt:-). Heerlijk om via WhatsApp op de hoogte te blijven over het thuisfront. Een hele geruststelling om zo een hele fijne vakantie te hebben. Dank je wel Marinka en we gaan zeker weten gebruik maken van je diensten met onze volgende vakantie.

  • #6

    Sheila (zondag, 26 augustus 2018 21:03)

    Wat fijn dat er mensen zoals Marinka bestaan! Ze heeft heel goed voor onze senior poes gezorgd. Onze oude dame heeft dagelijks medicijnen nodig, het geeft een fijn gevoel dat iemand met verstand van zaken dit uit handen neemt, zodat je met een gerust hart op vakantie of een weekendje weg kunt. Het is ook erg fijn dat je via WhatsApp af en toe een berichtje ontvangt. Voor relatief weinig kosten krijg je volledige service. Kortom, een aanrader!

  • #5

    E Brussee (zaterdag, 25 augustus 2018 11:44)

    Marinka heeft inmiddels voor de 2e keer, voor mijn kat gezorgd en ik kan alleen maar zeggen dat zij dit heel goed doet. Mijn kat is best éénkennig en heeft ook medicijnen nodig. Daarom kan je en durf je dit niet zo maar aan iedereen toe te vertrouwen. Zij heeft hier ervaring mee en dat stelt gerust. Ze voelt katten goed aan, als ik weer thuis kom, merk ik dit aan mijn kat. Alles is ook schoon en netjes als ik weer thuiskom. De appjes tussendoor zijn ook fijn om te krijgen. Volgende keer ben ik weer klant xd.

  • #4

    Paula Nievaart (vrijdag, 24 augustus 2018 18:43)

    Marinka heeft een week voor mijn 2 katten nes en sips gezorgd. En ik kan het iedereen aanraden!! Ze zijn super goed verzorgd. En je krijgt heel leuk af en toe een whatsappje van haar met foto. Hierin verteld ze hoe het met de katten gaat. Wat mij betreft een super oppas aan huis voor je dieren!!

  • #3

    Vandunes (woensdag, 22 augustus 2018 17:14)

    Je kunt met een gerust hart op vakantie gaan als Marinka komt oppassen op je huisdier(en). Ze zorgt goed voor onze katten en neemt de tijd om lekker met ze te spelen. Ik zou Marinka iedereen aanraden!

  • #2

    Sofia Pellegrino (maandag, 30 juli 2018 15:38)

    Marinka heeft twee keer naar volle tevredenheid op onze twee katten gepast. Zij stuurde iedere dag een berichtje en leuke foto's, om te vertellen hoe het met de katten ging. Aan de berichtjes en foto's was te zien dat zij een echte kattenliefhebster is. Een volgende vakantie gaan wij zeker weer Marinka vragen.

  • #1

    Chrissie (zondag, 29 juli 2018 13:12)

    Goede verzorging, kijkt goed of dier het goed maakt, het bewijs zijn mooie foto's via de app. Neemt de tijd voor een bezoek, heel fijn!