Aangenaam kennis te maken

Dierverzorging Happy Animal bestaat uit Marinka en Suze. In 2018 heeft Marinka Dierverzorging Happy Animal opgestart. Vanaf februari 2024 helpt Suze in de weekenden en tijdens schoolvakanties mee om de katten en overige dieren te verzorgen. Hieronder stellen wij ons voor.

Marinka

Voor wij je kat(ten) of andere dieren voor het eerst komen verzorgen kom ik uiteraard langs om kennis te maken en meer over Dierverzorging Happy Animal en mijzelf te vertellen.

 

Onnodig om te vertellen dat ik uiteraard dol ben op dieren. Sinds 2011 ben ik werkzaam als vrijwilliger dierverzorger bij het Dierenopvangcentrum Offem in Noordwijk. Een persoonlijke reden waarom ik Dierverzorging Happy Animal heb opgericht is omdat ik in het asiel merkte dat ik energie krijg van werken met dieren. Daarnaast vind ik het belangrijk dat een kat in zijn eigen omgeving kan blijven tijdens de afwezigheid van de eigenaren omdat dit veel minder stress oplevert voor de kat. In het asiel heb ik veel ervaring opgedaan in het verzorgen van diverse huisdieren en nog steeds leer ik elke keer bij.

 

Ook naast het asiel ben ik bezig met mijn kennis te verbreden en te verdiepen, voornamelijk op het gebied van katten. Ik ben gediplomeerd kattengedragstherapeut. Regelmatig bezoek ik diverse seminars en volg cursussen en workshops. Momenteel volg ik de opleiding tot kattentrimster.

 

Privé heb ik diverse huisdieren gehad, waaronder katten, honden, konijnen, fretten, hamsters, vogels en vissen. Momenteel ben ik de trotse eigenaar van vier katten, waarvan er drie uit het asiel komen.

 

Tot snel bij ons kennismakingsgesprek.

Marinka

Suze

Hoi, ik ben Suze. Ik ben 23 jaar en woon in Noordwijk. Elke zaterdag en zondag neem ik de verzorging van jullie katjes en konijnen over van Marinka. Tijdens de schoolvakanties zal ik bij sommige de gehele verzorging op mij nemen. Door mijn opleiding en stages heb ik voldoende kennis en ervaring om al jullie katjes goed te kunnen verzorgen.

 

Zelf heb ik ook 2 katten en nog veel meer dieren, zoals 2 hondjes, 3 cavia’s, een konijn, 2 kippen ,1 pony en 36 melkkoeien. Een gezellige beestenboel dus.

 

Ik heb Dierverzorging niveau 2 succesvol afgerond en ben inmiddels in het laatste jaar van Dierverzorging niveau 3. Tijdens mijn opleiding heb ik al diverse stages gedaan waarmee ik ervaring in het verzorgen en trainen van diverse dieren heb geleerd. Tijdens een van de stages in Dierenasiel Noordwijk heb ik Marinka leren kennen en dat is uitgegroeid tot onze huidige samenwerking.

 

Ik zorg er voor dat jullie met een gerust hart van huis kunnen.