Aangenaam kennis te maken

Ik kom mij uiteraard graag voorstellen in een persoonlijk kennismakingsgesprek. Maar hier alvast wat informatie wie er voor je dier gaat zorgen.

 

Onnodig om te vertellen dat ik uiteraard dol ben op dieren. Sinds 2011 ben ik werkzaam als vrijwilliger dierverzorger bij het Dierenasiel Offem in Noordwijk. Een persoonlijke reden waarom ik Dierverzorging Happy Animal heb opgericht is omdat ik in het asiel merkte dat ik energie krijg van werken met dieren. Daarnaast vind ik het belangrijk dat een kat in zijn eigen omgeving kan blijven tijdens de afwezigheid van de eigenaren omdat dit veel minder stress oplevert voor de kat. In het asiel heb ik veel ervaring opgedaan in het verzorgen van diverse huisdieren en nog steeds leer ik elke keer bij.

 

Ook naast het asiel ben ik bezig met mijn kennis te verbreden en verdiepen. Bij Tinley Academie heb ik de opleiding voor kattengedragstherapeut gevolgd. Ik bezoek regelmatig diverse seminars en volg korte cursussen en workshops.

 

Privé heb ik diverse huisdieren gehad, waaronder katten, honden, konijnen, fretten, hamsters, vogels en vissen. Momenteel ben ik de trotse eigenaar van vier katten, waarvan er drie uit het asiel komen.

 

Tot snel bij ons kennismakingsgesprek.

 

Marinka Peeters

 


Otis I.M.

Kleine

Puk