19. juli 2019
Je gaat verhuizen. Heel leuk, maar minder voor je kat. Hoe pak je het aan zodat het zo min mogelijk stress voor hem oplevert?
18. juli 2019
Wist je dat je kat 10 a 15 keer per dag gemiddeld een hapje eet. En dat hij het niet prettig vindt als voer en water dicht naast elkaar staat. Lees verder wat je kan doen voor je kat om hem op een gezonde, veilige en natuurlijke manier kan laten eten.
17. juli 2019
Hoe maak jij je kat gelukkig? Wat kan je wel en niet doen. Hoe benader je hem. Negeer alle vormen van natuurlijk gedrag. Maak alleen contact met je kat op haar initiatief.
16. juli 2019
Duidelijk stresssignalen zijn niet moeilijk te herkennen, dat ziet iedereen onmiddellijk. Zelfs als je er niet op zou willen letten, zou dat niet gaan, want een gestresseerde kat kan nogal een duidelijk drama queen gehalte tonen. Grommen, blazen, haren recht, oren plat, daar moet je niet voor gestudeerd hebben om te begrijpen dat je de kat nu met rust moet laten of moet helpen omdat ze misschien pijn heeft.
10. januari 2018
De SGP in het Zeeuwse Kapelle wil loslopende katten gaan verbieden. Deze kunnen alleen nog maar aan een tuigje naar buiten. Is dit een goed voorstel?