Werkwijze

Kennismakingsconsult

Na het eerste contact per telefoon of email spreken we af voor een gratis kennismakingsconsult om jou en jouw huisdier te ontmoeten. Het kennismakingsconsult vind ik heel belangrijk omdat het toch gaat om vertrouwen in elkaar. Het is voor jou ook belangrijk om te weten wie er in je huis komt en jouw dier gaat verzorgen.

 

In dit consult bespreken we wat je wilt voor jouw huisdier. Waar ik rekening mee moet houden. En informeer ik je over hoe ik te werk ga, wat de voorwaarden zijn en welke tarieven daarbij horen.

Na het gesprek ontvang je een offerte of opdrachtbevestiging per e-mail.

Kattenoppas

Het bezoek aan jouw kat(ten) bestaat uit voeren, water verversen, kattenbak uitscheppen, opruimen van eventuele ongelukjes, medicatie geven indien nodig (ook diabetes-katten mogelijk). En heel veel aandacht geven in de vorm van aanhalen en/of spelen, afhankelijk van de behoefte van jouw kat(ten). De duur van een standaardbezoek is 30 minuten.

 

Vind je 30 minuten te weinig aandacht voor jouw kat(ten) dan is het mogelijk om een half uur extra bij te boeken of een extra bezoek op dezelfde dag. Dit hoeft bijvoorbeeld niet elke dag, maar misschien is om de paar dagen wat extra tijd voldoende voor jouw kat(ten).

 

Ik haal de post uit de brievenbus zodat het lijkt of er iemand thuis is. En indien je het leuk vindt ontvang je regelmatig een update over het bezoek aan jouw kat(ten) via whatsapp.

Hond uitlaten en oppas

Ik ben ervaren in het uitlaten van honden, ook van angstige honden. Tijdens de wandeling worden er geen andere honden bij uitgelaten dan alleen jouw eigen hond. Dus een één-op-één wandeling. Alle aandacht gaat uit naar jouw hond.

 

Voor de hondenoppas kom ik bij jou in huis op de hond passen. Wanneer je bijvoorbeeld een dagje uit bent of een groot deel van de dag weg bent. De hond is dan best lang alleen. Het is dan fijn als er tussendoor iemand bij de hond aanwezig is om hem/haar aandacht te geven. In die tijd kan ik de hond uit laten en eten gegeven.

Overige dieren

De invulling van de verzorging van andere dieren dan kat of hond is afhankelijk van jouw wensen. Deze zullen we bespreken tijdens het kennismakingsgesprek. Indien je meer informatie van te voren wenst kun je me natuurlijk altijd een email sturen met je wensen.

Sleuteloverdracht

Voor je afwezigheid spreken we een moment af voor de sleuteloverdracht. De sleutel wordt gelabeld dmv een kleur. Het is dus niet traceerbaar bij welk adres de sleutel behoort. Na de opdracht ontvang je de sleutel weer retour, dit kan zijn bij de laatste oppasdag via de brievenbus of desgewenst later persoonlijk worden teruggebracht.

Algemene voorwaarden

Hieronder kun je onze algemene voorwaarden downloaden als pdf-bestand.