Werkwijze

Kennismakingsconsult

Na het eerste contact per telefoon of email spreken we af voor een gratis kennismakingsconsult om jou en jouw huisdier te ontmoeten. Het kennismakingsconsult vind ik heel belangrijk omdat het toch gaat om vertrouwen in elkaar. Het is belangrijk om te weten wie er in je huis komt en jouw dier gaat verzorgen.

 

In dit consult bespreken we wat je wilt voor jouw huisdier. Waar ik rekening mee moet houden. En informeer ik je over hoe ik te werk ga, wat de voorwaarden zijn en welke tarieven daarbij horen.

Na het gesprek ontvang je een offerte of opdrachtbevestiging per e-mail.

 

Na akkoord van de offerte neem ik ongeveer een week voor de verzorging contact op om af te spreken voor de sleutel en om alle details omtrent de verzorging door te nemen.

Sleuteloverdracht

Voor je afwezigheid spreken we een moment af voor de sleuteloverdracht. De sleutel wordt gelabeld dmv een kleur. Het is dus niet traceerbaar bij welk adres de sleutel behoort. Het is ook mogelijk om zelf de sleutel bij mij in de bus te doen voor de verzorgingsperiode.

 

Op de laatste verzorgingsdag wordt de sleutel in een envelop door de brievenbus gedaan. Indien dit niet mogelijk is wordt er een ander oplossing besproken. Ook is het mogelijk om de sleutel permanent bij Dierverzorging Happy Animal af te geven zodat een last minute verzorging makkelijk in kan worden gelast.

Tijdens de verzorging

Tijdens de verzorging stuur ik regelmatig een bericht via WhatsApp om je op de hoogte te houden hoe het met jouw huisdier gaat.

 

De brievenbus wordt geleegd zodat het bewoond lijkt. Denk ook zelf aan een timer op enkele lampen in huis bij afwezigheid.

 

Het is ook mogelijk om de container buiten te zetten en weer binnen te halen. Of bijvoorbeeld de planten binnen en buiten water te geven. De mogelijkheden verschillen per soort bezoek.

Betaling

Na de verzorgingsperiode stuur ik een 'Tikkie' per WhatsApp en de factuur via e-mail. De betalingsperiode is 14 dagen. Let op de Tikkie-link is maar 1 week geldig, daarna kunt je het zelf overmaken via de bank d.m.v. de gegevens op de factuur.

Na Afloop

Ben je weer thuis na de vakantie dan vind ik het fijn om hierover een berichtje per WhatsApp te ontvangen zodat ik zeker weet dat verzorging niet meer nodig is.

Meer informatie

Klik hieronder voor meer informatie over kattenverzorging of de verzorging van andere dieren zoals bv een konijn of cavia.

Algemene voorwaarden

Hieronder kun je onze algemene voorwaarden downloaden als pdf-bestand.