Werkwijze

Kennismakingsconsult

Na het eerste contact per telefoon of email spreken we af voor een gratis kennismakingsconsult om u en uw huisdier te ontmoeten.

In dit consult bespreken we wat u wilt voor uw huisdier. Waar wij rekening mee moeten houden. En informeren wij u over hoe wij te werk gaan. Wat de voorwaarden zijn en welke tarieven daarbij horen.

U ontvangt na het gesprek een offerte of opdrachtbevestiging per e-mail. U kunt nu ook heel makkelijk een offerte direct opvragen. Op de pagina 'tarieven' klikt u op de button 'offerte opvragen'. U download dan een pdf formulier. Vul deze in en e-mail hem terug naar info@dierverzorginghappyanimal.nl. U ontvangt dan binnen 24 uur een offerte.

Sleuteloverdracht

Voor uw afwezigheid spreken we een moment af voor de sleuteloverdracht. Uw sleutel wordt gelabeld dmv een nummer. Het is dus niet traceerbaar bij welk adres de sleutel behoort. Na de opdracht ontvangt u van ons de sleutel weer retour.

Het bezoek

Een bezoek aan uw huisdier duurt een half uur, tenzij anders overeengekomen. De werkzaamheden tijdens dit bezoek bestaan uit: voeren, water verversen, verschoningen (zie info bij tarieven wat hieronder valt), eventuele medicatie toedienen.

 

Naast deze basisbehoefte, die ongeveer 5 tot 10 minuten in beslag neemt gebruiken wij de resterende tijd om heel veel aandacht aan uw dier te geven. Tenslotte moeten zij u missen en zorgen wij er voor dat ze toch de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

 

Tijdens onze bezoeken halen wij de post uit uw brievenbus zodat het lijkt of er iemand thuis is. Indien u het leuk vindt sturen wij u regelmatig een update over uw huisdier via whatsapp.

 

Wij bieden u nog meer werkzaamheden aan. Kijkt u voor de mogelijkheden op de pagina "tarieven".

Algemene voorwaarden

Hieronder kunt u onze algemene voorwaarden downloaden als pdf-bestand.